Annonse:
Windows 10 Nedlastning

Windows 10 Nedlastning

Annonse:
LicenseGratis
LangNorsk
File Size
Product
Operating SystemsWindows 10
Date3 år önce
Link Report Leave a Comment
Download Now ()
Downloads: 1463

Rating

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Nå kan du oppgradere til Windows 10 helt gratis uten noe kostnader.

Hvem kan laste ned gratis?

Oppgraderingstilbudet for Windows 10 gjelder kvalifiserte enheter som kjører Windows 7 eller Windows 8.1, inkludert enheter du allerede eier. Enkelte maskinvare-/programvarekrav gjelder, og tilgjengelige funksjoner kan variere avhengig av enhet og marked. Tilgjengeligheten av Windows 10-oppgraderingen for Windows Phone 8.1-enheter kan variere etter OEM, mobiloperatør eller leverandør. Enheter må være koblet til Internett og ha Windows Update aktivert. Windows 7 SP1 og Windows 8.1 Update kreves. Enkelte utgaver er utelatt fra tilbudet: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise og Windows RT/RT 8.1. Kunder med aktiv Software Assurance og volumlisens kan oppgradere til Windows 10-tilbud for virksomheter uavhengig av dette tilbudet. Du kan sjekke kompatibilitet og annen viktig installasjonsinformasjon på hjemmesiden til produsenten av enheten og på spesifikasjonssiden for Windows 10. Windows 10 oppdateres automatisk. Andre krav kan gjelde for oppdateringene etter hvert som de kommer.

Få det beste Windows noensinne

Windows 10 er velkjent og brukervennlig. Det leveres med en forbedret Start-meny, og er utviklet slik at du raskt kan starte og gjenoppta bruken av enheten. I tillegg er operativsystemet stappfullt av nyvinninger, inkludert den helt nye nettleseren Microsoft Edge. Dine personlige filer og installerte apper venter på deg. Vi har utviklet oppgraderingen slik at den er enkel å gjennomføre og kompatibel med maskin- og programvaren du allerede bruker. Dokumentene og filene dine blir bevart.

Ikke gå glipp av tilbudet om å oppgradere uten ekstra kostnad – det varer ikke evig. 1 Reserver oppgraderingen i dag. Følg trinnene nedenfor for å komme i gang.

«Skal du oppgradere fra Windows 7 eller Windows 8? Da vil du elske Windows 10!»

Hva går gratisoppgraderingen til Windows 10 ut på i korte trekk?

Microsoft tilbyr Windows 10 som en gratis oppgradering1 forkvalifiserte og ekte Windows 7- eller Windows 8/8.1-enheter. Gratis oppgradering for utvalgte Windows Phone 8.1-enheter vil bli tilgjengelig senere i år.

Hvis du har reservert, varsler vi deg når oppgraderingen er klar. Tilbudet om gratis oppgradering gjelder til 29. juli 2016. Når du oppgraderer, har du Windows 10 gratis på den aktuelle enheten.

Er oppgraderingen virkelig gratis?

Ja, den er gratis, og du får en fullversjon av Windows, ikke bare en prøveversjon eller introduksjonsversjon. Tilbudet gjelder til 29. juli 2016. Når du oppgraderer, har du Windows 10 gratis på den aktuelle enheten.

Hvordan får jeg en gratis oppgradering?

Du har to muligheter:

1. Kjøp en ny enhet med Windows 10 allerede installert, eller en ny Windows 8.1-enhet, og oppgrader den gratis til Windows 101.

2. Oppgrader den eksisterende Windows 7- eller Windows 8/8.1-PC-en gratis1.

Ikke alle enheter kan kjøre alle Windows 10-funksjonene. Sjekk med produsenten av enheten før du kjøper. Du kan lese mer om kvalifiseringskravene for oppgraderingen nedenfor og påspesifikasjonssiden for Windows 10.

Kan jeg få Windows 10 hvis jeg har en enhet som kjører Windows XP eller Windows Vista?

Du kan kjøpe Windows 10 fra Microsoft Store eller hos andre forhandlere og installere det på den eksisterende enheten som kjører Windows XP eller Windows Vista hvis enheten din innfrirminimumskravene til systemet for Windows 10. Du må sikkerhetskopiere eksisterende filer før du installerer Windows 10. Det blir en «ren» installasjon.

Vi anbefaler imidlertid at du opplever Windows 10 på en nyere enhet. Vi tror du kommer til å bli mer fornøyd med rimelige, flotte PC-er som er tilgjengelige i dag. PC-er har forbedret seg drastisk siden Windows XP ble lansert i 2001 og Windows Vista ble lansert i 2006.

Hvis jeg kjøper en ny PC i dag, kan jeg oppgradere den til Windows 10?

Ja, du kan kjøpe en ny enhet og være sikker på at den kan kjøre Windows 10. Selv om mange nye enheter leveres med Windows 10 installert, har vi utviklet Windows 10 til å være kompatibelt med nye enheter som kjører Windows 8.1, og du kan få Windows 10 via gratisoppgraderingen. Det kan hende at enkelte funksjoner i Windows 10 ikke er tilgjengelige på hver enhet. Sjekk hos produsenten av enheten for mer informasjon.

Hvilken utgave av Windows får jeg med denne gratisoppgraderingen?

Når du oppgraderer, får du en Windows-utgave tilsvarende den du bruker i dag. Hvis du for eksempel bruker Windows 7 Home Premium, oppgraderes du til Windows 10 Home.

Windows 73


Fra utgave Til utgave
Windows 7 Starter Windows 10 Home
Windows 7 Home Basic
Windows 7 Home Premium
Windows 7 Professional Windows 10 Pro
Windows 7 Ultimate

Windows 84


Fra utgave Til utgave
Windows Phone 8.15 Windows 10 Mobile
Windows 8.16 Windows 10 Home
Windows 8.1 Pro Windows 10 Pro
Windows 8.1 Pro for studenter

Det er enkelt å oppgradere uten ekstra kostnad. Slik gjør du det:

Reserver

Bruk Skaff deg Windows 10-appen for å reservere en oppgradering til Windows 10 uten ekstra kostnad. Vi laster ned Windows 10 til enheten din og varsler deg når det er klart. Du kan kansellere reservasjonen når som helst.1

  • Klikk det lille Windows-ikonet helt til høyre på oppgavelinjen for å komme i gang. Hvis det ikke vises, kan du gå til siden med spørsmål og svar for å få mer informasjon.Nederst i høyre hjørne av skrivebordet med en sirkel rundt Windows-ikonet
  • Klikk «Reserver oppgradering uten ekstra kostnad» i appvinduet.
  • Skriv inn e-postadressen din hvis du vil ha en bekreftelse på reservasjonen.

Obs! Denne oppgraderingen til Windows 10 uten ekstra kostnad er tilgjengelig for PC-er og nettbrett. Mobiloppgraderingen til Windows 10 uten ekstra kostnad blir tilgjengelig for de fleste telefoner senere i år.2

Oppgrader

Vi varsler deg når oppgraderingen er klar for PC-en din. Du kan enten oppgradere med én gang eller velge et passende tidspunkt.

Kos deg

Når du først har oppgradert til Windows 10, har du det gratis på den aktuelle enheten.

Annonse:
Total Downloads: 1463

Windows 10 Nedlastning

Leave a comment

  1. Jonas Hansen sier:

    Tusen takk for hjelpen, da har jeg oppgradert til Windows 10 🙂