Annonse:

VPS Hosting eller dedikert hosting – Hvilke Hosting er bedre for din bedrift?

Annonse:

Når du har fått ditt nettsted opererer virksomheten din på nettet for noen år nå, så det er på tide å oppgradere fra en lavere hosting pakke til en bedre hosting plan som gir deg kraftige funksjoner og mer kontroll. To av de mest populærehosting planer er VPS hosting og dedikert hosting.
I virtuell privat server web hosting kan du være vert for ditt server. Behovet for å ha ditt nettsted kjøres på en enkelt server som kan være dyrt. Men på den dedikerte web hosting pakke, kan du bruke en enkelt server for nettstedet ditt, og har tilgang til alle funksjonene.
La oss lese om både hosting-pakker og finne ut hvilke det bedre for din virksomhet.
Hva er VPS hosting?

Virtuell privat server web hosting plan er en web hosting pakke som lar deg å være vert for nettstedet ditt på en enkelt server, nesten. Imidlertid er nettstedet dele ressurser nesten. Det kjører på en enkelt server. CPU, båndbredde, frekvens, deles av ditt nettsted med andre nettsteder.
Men den beste delen om dette web hosting plan er at siden det er virtuelt, kan nettstedet unngå å dele andre ressurser med andre nettsteder. Det er en begrenset bruk av CPU, båndbredde, og som kan være gode nyheter for store bedrifter som ønsker effektiv nettside hosting planer.
Fordelene og ulempene ved VPS hosting

Fordelene med den virtuelle private server er at det er kostnadseffektivt. Hvis du er ute etter kostnadseffektive web hosting plan, så er dette den. Du får gode funksjoner til en rimelig pris. Planen bidrar til nettstedet ditt vokse. Det er mulig gjennom instant skalerbarhet som skjer på grunn av de funksjonene som finnes på webserveren.
Oppgraderingene er umiddelbar og du trenger ikke å starte på nytt. Dette er en flott funksjon som du vil ønske å merke seg. Det er tilpasning av programvare som lar deg bestemme hva du skal gjøre, når du skal gjøre når du har hele kontroll over administrasjonen tilgang. Maskinvaren inkludert harddisk lagringskapasitet, minne, nettverkstilgang, og prosessorkraft, tilbys i en enkelt konto. VPS er forskjellig fra dedikert hosting-pakker som du kan kjøre din hosting konto fra en datamaskin / server. De virtuelle private servere dele en enkelt server.
Imidlertid er de grunnleggende funksjonene som tilbys i de dedikerte hosting planer tilbys av VPS. Siden serveren blir delt i VPS, er sikkerheten dårlig i forhold til dedikert hosting. Ulempene med denne planen er at du må dele ressurser. Når du har å dele ressurser så sjansene for å oppleve lave hastigheter under lasting av nettstedet ditt er der.
Hva er dedikert hosting?

Egen nettside hosting er en hosting metode hvor nettstedet har en egen server. Dette er svært fordelaktig som du kan gjøre hva du vil, når du vil. Den viktigste fordelen med å bruke denne typen web hosting plan er at du enkelt kan gjenopprette alle dine data på ditt nettsted. Dette er en funksjon som ikke kan bli funnet på andre web hosting-pakker.
Hvis du har mistet alle dataene på grunn av en serverkrasj, så du ikke kan gjenopprette alle dine data på ditt nettsted. Det er noe som kan føre til en alvorlig tilbakeslag. Når du opererer en stor etablering, så det er triste nyheter. Men, ved hjelp av denne web hosting plan, trenger du ikke å bekymre deg for serverkrasj eller nettstedet ditt får hacket inn som dine data er trygge.
Fordeler og ulemper med dedikert hosting?

Fordelene med dedikert web hosting plan er at det er en kraftig hosting pakke. Gjennom denne web hosting pakken kan du enkelt ha ditt nettsted vert på en enkelt server. Ressursene er helt opp til deg, og du kan gjøre endringer som og når du vil. Du er helt isolert, noe som betyr at du kan jobbe i ditt eget tempo.
Siden det er ingen felles hardware, det kan du arbeide raskere. Men det er meget kostbart. Hvis du kjører en liten bedrift, vil du ønsker å tenke på det. Kjøpe en web hosting plan kan være ute av rekkevidde. Men når du føler at dine mål er samsvarende med dedikert hosting-pakker, så vil du kanskje vurdere å kjøpe den.
Verdict

Det kommer til å bli vanskelig å peke ut hvilke hosting pakken er bra for din virksomhet, fordi både VPS og dedikert hosting er gode. VPS tilbyr deg med gode funksjoner til fornuftige priser mens dedikert hosting gir deg kraftige funksjoner til høye priser. Det er opp til deg å bestemme hvilken hosting pakken du finne nyttig for ditt nettsted krav.
Dedikert hosting-pakker gi deg den mest kraftfulle valg tilgjengelig om noen high-end VPS planer kan matche med de lavere resultater dedikerte servere. Hvis du er ute etter en hosting plan som kommer til en lavere kostnad og tilbyr funksjoner som kan hjelpe i å forbedre rangeringen av nettstedet ditt, så VPS hosting plan er det.
Men når du vil ha en kraftig hosting pakke som kan gi utilgjengelige sikkerhet og gode funksjoner, så dedikert hosting plan bør passe din bedrift.

Annonse:
473 views