Annonse:
TeamViewer

TeamViewer

Annonse:
LicenseGratis
LangNorsk
File Size
Product
Operating SystemsWindows, ios, Android
Date3 år önce
Link Report Leave a Comment
Download Now ()
Downloads: 617

Rating

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

TeamViewer – gratis fjernvedlikehold og ekstern skrivebordsdeling via Internett

Med TeamViewer kan du i løpet av noen få sekunder opprette en forbindelse til en hvilken som helst datamaskin eller server via internett og styre disse datamaskinene som om du satt foran dem. Overbevis deg selv om grunnen til at 200.000.000 brukere over hele verden satser på TeamViewer.

Fjernsupport

Enten du tilbyr spontansupport, administrerer servere eller arbeider på hjemmekontor, gir TeamViewer deg muligheten til å fjernstyre datamaskiner. Det er som om du sitter ved maskinen. Tilby teknisk support for mobile enheter og koble deg til iPad-, iPhone-, iPod Touch- og Android-enheter fra din egen arbeidsstasjon.

Spontan kundesupport

Tilbyr du kundene dine daglig support og har et behov for å kunne tilby raske løsninger der og da? Med TeamViewer kan du enkelt fjernstyre kundens datamaskin, som om du skulle sitte like foran den. Med kundemodulen TeamViewer QuickSupport kan du koble deg til kundens maskin øyeblikkelig uten å måtte installere programvare.

Tilgang til eksterne datamaskiner når som helst

Administrer eksterne datamaskiner eller servere hele døgnet fra hvor som helst, akkurat som om du befinner deg rett foran dem. Du kan enkelt opprette en forbindelse med et enkelt museklikk ved å lagre aktuelle TeamViewer-tilgangsdata i listen over datamaskiner og kontakter. Du kan når som helst starte ubetjente maskiner som ikke må være i gang kontinuerlig, med Wake-on-LAN.

Modulen (TeamViewer Host) for adgang til eksterne datamaskiner når som helst er gratis for lisensholdere!

Overfør filer raskt og enkelt

Under en TeamViewer-forbindelse kan du på enkelt vis overføre filer til og fra den eksterne datamaskinen. Kopier enkelte filer og hele mapper til hvilken som plassering på bare et øyeblikk ved hjelp av dra-og-slipp, kopier-og lim inn via utklippstavlen eller lagring i nettskyen. Send filer til kontaktene i listen over Datamaskiner og kontakter uten å måtte opprette en forbindelse først. FTP-servere og størrelsesbegrensning på e-postvedlegg hører nå fortiden til!

TeamViewer-apper for mobile enheter – for deg som er på farten

Er du ofte på farten og må gi kundene dine support på sparket eller koble deg til jobbdatamaskinen eller kundenes servere? Med TeamViewer-appene for iPhone, iPad, Android, WindowsPhone 8 og BlackBerry blir du fleksibel med tanke på hvordan og når du må koble deg til.

Du kan enkelt organisere de daglige supportaktivitetene

TeamViewer Management Console samler alle de daglige utfordringene en supportmedarbeider må håndtere på ett sted: brukeradministrasjon, sentrale innstillingspolicyer, forbindelseslogger, nettleserbaserte forbindelser, servicekø med alle dine servicehendelser og opprettelse av tilpassede moduler med ditt eget firmadesign.

Prøv også:
Du kan også laste ned TeamViewer Portable Versjon om du trenger TeamViewer på farten.
Teamviewer mobil versjoner Android og iOS (Apple)

Annonse:
Total Downloads: 617