Annonse:

One.com Webhotell

Annonse:

367323-one-com-logo
One.com er dansk webhotell leverandør som har serverene sine lokalisert i Danmark. Men tilbyr også norsk support i tillegg til dansk og engelsk.

Tilbyr ganske enkelt kun en pakke løsning med følgende spesifikasjoner:

Pris fra 12,50 kr/pr. mnd

One.com har utfordret den tradisjonelle webhotell-industrien ved å tilby alle tjenester som kundene våre trenger helt fra starten av, slik som hosting av e-post og nettsider, galleri, blogg, PHP, MySQL og gratis tilgang til support 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Dette gir deg tilgang til en produktpakke der det eneste du trenger å tenke på når du velger et abonnement er hva du skal bruke serverplassen til.

I tillegg er Bix løsningen inkludert i hver webhotell pakke, og gir alle kunder hurtig og sikker sanntids synkronisering, automatisk online backup, fildeling, musikkstreaming og ubegrenset mobil tilgang. Med Bix kan du tilgå dine filer når som helst, hvor som helst.

Nettside

Web Editor

Web Editor gjør det lett å designe og oppdatere nettsiden din. Start med en mal, og gjør den din egen når du legger til bilder, sider og innhold.

24/7 Chat support

Vi er her for å hjelpe når du trenger oss. Vår døgnåpne chat support er klar til å svare på dine spørsmål. Du kan også sende en e-post, så svarer vi innen 24 timer.

SSL

Krypter datatrafikken mellom nettsiden din og besøkende med SSL, og hold sensitiv informasjon trygg.

Statistikk

Bli bedre bedre kjent med dine besøkende. Se hvor de kommer fra og hvor mye tid de bruker på nettsiden din.

Galleri

Publiser bildene dine og få dem til å se bra ut på hvilken som helst enhet. Del dem med alle eller opprett et privatalbum.

Blogg

Fortell verden om din pasjon, eller ha en online dagbok når du drar på ditt neste drømmereise. Med ditt eget domene er bloggen også lett å finne!

1-klikks WordPress

Det er lett å installere WordPress. Noen få klikk i kontrollpanelet, så er du klar til å blogge eller lage en nettside på kort tid.

SSH & FTP

Hold filene trygge når du overfører dem til nettsiden din. Bruk krypterte forbindelser og ditt favoritt FTP-program – eller la vår File Manager gjøre jobben.

PHP & MySQL

Og selvfølgelig kan du lage avanserte nettsider hvis du vil. Åpne databasen og finn de værktøyene du trenger for å komme i gang i Kontrollpanelet. Du er klar til kode!

Google AdWords

Annonser på verdens største søkemotor med Google AdWords. Nå potensielle kunder i det øyeblikk de søker etter det du tilbyr.


 

E-post

Personlig e-postadresse

Gjør deg selv lett å huske med en e-postadresse med en vri. Lag en for enhver andledning, og hold innboksen organisert.

Flere kontoer

Legg til så mange e-postkontoer som du selv ønsker. Administrer alle kontoene direkte fra kontrollpanelet ditt hos One.com.

Kalender

Opprett avtaler med bare noen få klikk i din egen personlige online kalender som er integrert med webmailen.

Adressebok

Med den innebygde adresseboken i webmailen, så er du sikret å alltid ha kontaktene dine innen rekkevidde. Ha e-poster, telefonnummer og postadresser på et sted, og hold dem oppdatert.

Webmail

Sjekk e-posten din hvor som helst. Vår webmail virker med alle nyere nettlesere og mobile enheter. Ingen installasjon – en pålogging er alt du trenger.

Virus- og spamfilter

Beskytt e-posten mot virus og hold innboksen fri for søppelpost. Filtrene kan justeres så de passer dine behov.

IMAP og POP3

Bruk IMAP når du vil ha flekisbel tilgang til alle sendte og mottatte e-poster på tvers av enheter, og velg POP hvis du bare ønsker å ha e-posten et sted.

Exchange Active Sync (Beta)

Synkroniser e-post, kontakter og kalendre på din iPhone, iPad eller Android. Det har aldri vært enklere å holde orden på farten.


 

Domene

Domene

Bli husket med ditt eget domene. Velg et unikt domenenavn og bestem deg for om det skal være .com .net eller en av de andre mulighetene.

Eget domene

Det er ditt. Du eier det, du kontrollerer det, og du legger til det innhold som folk ser når de besøker nettsiden din.

Anycast DNS

Forbedret ytelse på din nettside og et hurtig nettverk av navne-servere.

DNS styring

DNS-innstillingene kontrollerer du direkte fra Kontrollpanelet. Raskt omdiriger domenet til en annen nettside, eller foreta mer avanserte innstillinger.


 

Bix

Bix

Med Bix kan du sikre, nå og dele alle dine ting. Hvis din bærbare blir ødelagt eller du mister telefonen, uansett hva som skjer, så er filene dine trygge med Bix.

Online backup

Aldri mer bekymre deg for å miste data igjen. Bix tar automatisk backup av filer og mapper på PC’en, Mac’en og dine mobiler enheter.

Synkronisering

Bare lagre filene dine med Bix, så tar vi hånd om resten. Filene dine kan nås på alle enhetene dine, på kontoret, hjemme eller der hvor du er.

Deling

Hurtig del dokumenter, bilder og videoer med venner, famile og kollegaer.

Tilgang

Nå filene dine når som helst, hvor som helst – på alle enheter. Installer programvaren på PC og Mac, skaff deg appen til telefonen eller bare logg inn via nettleseren.

 

Annonse:
806 views

One.com Webhotell

Leave a comment

  1. Alex Nilsen sier:

    Veldig billig, ofte gode tilbud, 24/7 support (veldig nyttig), og en veldig organisert dashbord som er lett å bruke. Massevis av god dokumentasjon, og hvis det er noe du ikke finner, bare spør dem!