Annonse:
NetBeans IDE

NetBeans IDE

Annonse:
LicenseGratis
LangEngelsk
File Size
Product
Operating SystemsWindows
Date3 år önce
Link Report Leave a Comment
Download Now ()
Downloads: 646

Rating

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(No Ratings Yet)
Loading...

En smartere og raskere måte å kode

Raskt og enkelt utvikle desktop, mobil og web-applikasjoner
med Java, HTML5, PHP, C / C ++ og mer.
NetBeans IDE er gratis, åpen kildekode, og har et verdensomspennende fellesskap
av brukere og utviklere.

NetBeans IDE kan du raskt og enkelt utvikle Java desktop, mobil og web-applikasjoner, samt HTML5-applikasjoner med HTML, Javascript og CSS. IDE gir også et flott sett med verktøy for PHP og C / C ++ utviklere. Det er gratis og åpen kildekode og har et stort fellesskap av brukere og utviklere over hele verden.

Best Støtte for nyeste Java Technologies

NetBeans IDE er den offisielle IDE for Java 8. Med sine redaktører, kode analysatorer, og omformere, kan du raskt og problemfritt oppgradere dine applikasjoner for å bruke nye Java 8 språkkonstruksjoner, for eksempel lambdaene, funksjonelle operasjoner, og metode referanser.

Batch analysatorer og omformere er forutsatt å søke gjennom flere programmer samtidig, matchende mønstre for konvertering til nye Java 8 språkkonstruksjoner.

Med sin stadig bedre Java Editor, mange rike funksjoner og et omfattende utvalg av verktøy, maler og prøver, setter NetBeans IDE standard for utvikling med cutting edge teknologi ut av boksen.

Fast & Smart kode redigering

En IDE er mye mer enn en tekst editor. NetBeans Editor innrykk linjer, matcher ord og braketter, og fremhever kildekode syntaktisk og semantisk. Den lar deg enkelt refactor kode, med en rekke praktiske og kraftige verktøy, mens det gir også kode maler, koding tips og kodegeneratorer.

Redaktøren støtter mange språk fra Java, C / C ++, XML og HTML, til PHP, Groovy, Javadoc, Javascript og JSP. Fordi redaktøren er utvidbar, kan du plugge inn støtte for mange andre språk.

Enkel og effektiv prosjektledelse

Holde en klar oversikt over store programmer, med tusenvis av mapper og filer, og millioner av linjer med kode, er en krevende oppgave. NetBeans IDE gir forskjellige visninger av dine data, fra flere prosjekt vinduer til nyttige verktøy for å sette opp dine applikasjoner og håndtere dem effektivt, slik at du kan bore ned i dine data raskt og enkelt, samtidig som det gir deg versjons verktøy via Subversion, Mercurial og Git integrering ut av boksen.

Når nye utviklere delta i prosjektet, kan de forstå strukturen av søknaden din fordi koden er godt organisert.

Rapid User Interface Development

Design GUI for Java SE, HTML5, Java EE, PHP, C / C ++ og Java ME-programmer raskt og greit ved hjelp av redaktører og dra-og-slipp-verktøy i IDE.

For Java SE-programmer, tar NetBeans GUI Builder automatisk vare på riktig avstand og justering, samtidig som den støtter i stedet redigering, så vel. GUI builder er så lett å bruke og intuitivt at det har blitt brukt til prototype GUI lever kundepresentasjoner.

Skriv Bug Free Kode

Kostnaden for avlytting kode øker jo lenger den forblir ufikserte. NetBeans gir statiske analyseverktøy, spesielt integrasjonen med den mye brukte FindBugs verktøyet, for å identifisere og løse vanlige problemer i Java-kode. I tillegg lar den NetBeans Debugger du plasserer stoppunkter i kildekoden, legge til felt klokker, gå gjennom koden din, kjøre inn metoder, ta snapshots og overvåke gjennomføringen som det skjer.

NetBeans Profiler gir faglig bistand for å optimalisere hastighet og minnebruk programmets, og gjør det lettere å bygge pålitelig og skalerbar Java SE, JavaFX og Java EE-programmer. NetBeans IDE inkluderer en visuell debugger for Java SE-programmer, slik at du kan feilsøke brukergrensesnitt uten å se inn kildekoden. Ta GUI fotografier av dine programmer og klikk på elementer i brukergrensesnittet for å hoppe tilbake i tilhørende kildekode.

Annonse:
Total Downloads: 646