Annonse:

Hva er nytt i WordPress 4.3

Annonse:

wp-logo

WordPress 4.3 ble lansert 18.august 2015. Dette er den andre store WordPress utgivelse i år. Det har noen flotte nye funksjoner og løser mange problemer. I denne artikkelen vil vi vise deg hva som er nytt i WordPress 4.3 og hvilke funksjoner du bør prøve etter oppdatering nettstedene.
Dette er en stor utgivelse, og med mindre du er på en administrert WordPress hosting, må du manuelt starte oppdateringen.
Viktig: Ikke glem å lage en komplett WordPress backup før du begynner oppdateringen.

Menyer i Customizer

Widgets ble lagt til tilpasser i WordPress 3.9, og det var logisk å forvente det samme for menyer. Nå med WordPress 4.3, vil du kunne redigere, opprette og administrere menyer fra tilpasser. Bare gå til Utseende »Tilpass og klikk deretter på kategorien Menyer.

 

Den gamle måten å legge navigeringsmenyer i WordPress vil fortsatt være der. Men håpet er med menyer i tilpasser tilpasser, vil prosessen med å redigere menyer blitt raskere og enklere for nye WordPress brukere.

Nytt nettsted Ikon Funksjon

WordPress har ikke en funksjon for å legge til nettstedet ikon eller favicon. Brukere måtte laste opp sine favorittikon manuelt eller bruke plugins å legge dem. Med WordPress 4.3, kan du legge til nettstedet ditt ikonet fra WordPress admin området.

Sterkere Passord ved Standard

Mange sikkerhetsbevisste brukere ønsket WordPress å automatisk foreslå sterke passord for nye brukere. WordPress 4.3 vil nå foreslå sterkere passord som standard.
Når en bruker ber om en tilbakestilling av passord, vil de se en sterkere passord allerede foreslått i reset passordfeltet.

og mye mer… Les mer hos wordpress.org

Annonse:
582 views